Lite av varje :)

2012-04-23 17:05 | 0 kommentarer

Ja inte är jag då så duktig på att uppdatera längre... men så är det när man nästan aldrig har datorn igång... Men nu blev det iallafall av    och vi väntar ännu på att våren skall komma, men nu verkar det som om den verkligen är på väg på allvar ) men nu hinner man väl inte med och njuta av allt som händer i naturen, utan vips så är det väl sommar...;)men nu njuter vi av vad som komma skall, en sak i taget   Ja vad har då hänt här hemma hos oss sedan sist? ja det har väl hänt lite smått & gott, sånt som hör vardagen till, mycket av vår lediga tid har gått åt till att hålla på med ved, träd som skall fällas, grenar att ta hand om, men nu snart så är det inte så mycket kvar för i år, men så är det när man äger skog, liksom bara att gilla läget... och vi har ju rätt roligt ändå, Jag, Jerker, min bror och min svägerska när vi håller på med veden så det är ju inget ont som inte har något gott med sig :) och motionen får man ju gratis då oxå

 

Vi har oxå nästan varit på utställning... eller så nära en utställning man nu kan komma här på Gotland.. Misse gotland skulle ses ut och då tog vi tillfället i akt och åkte in med Athena, vi visste väl att hon inte skulle vinna men det var roligt ändå att åka iväg och kan säga att Athena gillade det, efter att bara vara hemma o strosa i 2 år (för så länge sedan är det sen vi var i väg på utställning) så var hon lika duktig och charmig och visade upp sig från sin allra bästa sida :) (Athena har visserligen bara en sida...  )

Vi har oxå varit iväg på en föreläsning i "varför gör kattägare så" Föreläsare var Kattbeteenderådgivaren Susanne Hellman-Holmström, En mycket trevlig och lärorik kväll. Tack till Zoomarket som anordnade detta, både föreläsning och Misse Gotland :)

Här kommer lite bilder från dom senaste veckorna:

.

Athena blir bedömd av Kattbeteenderådgivaren Susanne Hellman-Holmström, Hon tyckte Athena var jättefin och Athena gick vidare till final :)

.

Takterna sitter ännu i :) Athena var jätteduktig

.

Goa Linn & hennes söta kissar komm oxå :) ( Fiffe kom på 3:e plats)

Vill oxå passa på att tacka bästa Linn & André för en super trevlig kväll! alltid lika kul att träffa er

. 

Här har vi Fiffe visst finns det likheter med pappa plex :)

.

Här är pappa plex vår älskade sötnos

.

Här har vi mattes  -gull

.

Sötaste Sweet myser i vår värmen :)

.

Sweet, Plex & Athena gillar att va ute nu när det börjar bli vår

.

Sweet & Söta Bivve sitter & funderar på nått

.

Sweet äter av gräset som nu börjat att växa... Snart dax & ta fram gräsklipparen husse!!

.

Athena vacker som en sommardag!

.

Var hundvakt åt Pappa & Jonnas lilla hund Conni, Kissarna bryr sig inte så mycket om hennne och hon är ju van vid katter så det funkar så bra så, här är det Bivve som är framme & sniffar på henne.

.

Spirit

.

Athena Tycker det är så skönt i solens varma strålar

.

Bivve & Plex "tjafsar" om nått... undrar vem som vann den diskutionen.

.

Ja det kan ännu vara kallt om nätterna, frost på bilrutan när man skulle i väg till jobbet :/ (ser nästan ut som en fjäder)

.

När vi drar lakan hemma hos oss så kommer alltid kissarna och vill gunga lite   Här är det Athena som gungar, medans Bivve snällt väntar på sin tur

.

Och nu har det då äntligen blivit Bivves tur att gunga :) Dom är för roliga våra små sötnosar

.

Hu är det redan måndag! måste ni åka & jobba  Sötaste Sweet i en mycket märklig bild :)

.

Ja jag har då iallafall sett den sötaste lilla fågel någonsin hemma i vår trädgård... En liten stjärtmes var det . Så otroligt söt var den!!

.

Fasantuppen är oxå rätt fin, han går här hemma & ropar på en höna, så det kan vara livat i trädgården ibland :)

.

Vacker han är när solen lyser på honom.

.

Domherren är ju oxå otroligt läcker med sin röda mage :)

.

Våra små fåglar behöver någon stans att bo, Hörde på radion att det var bostadsbrist i skogen, så då drar vi vårt strå till stacken och sätter upp några "hus"

.

Efter en dag med massor att göra så är det skönt att komma hem och sätta sig en stund på altan och bara koppla av :)

.

Ja vad säger man, det kan verkligen vara vackert i naturen :)

.

Blåsippor

.

.

.

Här har vi sötaste Millie, min älsta brorsdotters dotter  

.

Här har jag & Plex en mysstund, han kan sitta så här hur länge som helst och försöker man sätta ner honom så är det inte alltid det går, ja vad säger man, visst är det katterna som bestämmer här hemma :)

 

Ja så har det varit dax för en tema fest igen och den här gången blev temat hårdrocksfest! Ja vi hade verkligen super trevligt och har inte skrattat så mycket på  länge :) alla hade verkligen ansträngkt sig och alla var super fina :) Tack till er alla som var här och gjorde kvällen till ett minne som man sent skall glömma :)

.

Jag & Jerker tyckte så klart att vi skulle fixa en bar kvällen till ära och så här blev resultatet :)

.

Några av oss som var med:)

.

Ozzy Osbourne (Min bror Micke) och  jag :)

.

Här har vi herr & fru Johansson (Jerker & Weronica), snygga vi var eller hur

.

Ytterligare ett kort på  fru & Herr Johansson

.

 En bild över Visbys ringmur får avsluta denna gång!

Ha det bäst där ute & var rädda om er!

Stora kramen till er alla