AOW
Weronica med EC/PR S*Chaidee Adorable Athena

Hej!

Mitt namn är Weronica Engström Johansson och det är jag som står bakom stamnamnet S*Bocelie´s. vår familj består av mig Weronica, min man Jerker samt våra underbara ragdollkatter, vi bor i ett hus i Tofta som ligger ca 2 mil söder om Visby på Gotland. Våra katter lever med oss och får vara med överallt, dom har oxå tillgång till en stor kattgård på närmare 170m2.

Hur det hela startade:  Vi började leta katt 1994, och bestämde oss ganska snabbt för rasen Ragdoll, den verkade passa oss perfekt. 1995 kom vi i kontakt med Rose-Marie på S*Säby Gläntan´s och hon väntade kattungar. Och i januari 1996 kom så vår efterlängtade "lilla" Rasmus (han var inte så liten vägde 1,7 kg vid 10 veckors ålder)    Rose-Marie höll på lite med utställningar och frågade om vi inte ville pröva, så i noveber 1996 ställde vi ut första gången, och vi blev "bitna". tänk att få gå där och prata katt med en massa trevliga männinskor:) Sen har intresset bara växt och ytterligare 9  underbara ragdolls har kommit in i våra liv

Stamnamnet S*Bocelie´s kommer från att vi hade en katt som hette Bonozia och hon var så kelig:)

Vi har en liten seriös uppfödning DÄR katternas välbefinnande kommer först. Vi vill med vår uppfödning få fram friska & sunda ragdoll med ett härligt temperament. Vi värnar om att ragdollen skall vara HIMALAYAMASKAD & BLÅÖGD!

Vi kommer tidvis att ha kattungar tillsalu, våra kattungar säljs i första hand som sällskapskatter, men ev även för utställning & Avel.

Alla våra katter som går i avel är testade enligt SRC & Ragdollklubbens rekomendationer innan dom andvänds i avel. Så om Du/ni är intresserad av en kattunge från S*Bocelie´s så är det bara att höra av er:)

 

delar av fam

Delar av familjen Johansson,

Jerker, Plex & Weronica